067 248 48 00
0

Політика конфіденційності

Адміністрація інтернет-магазину «Ovi» гарантує, що персональні дані, надані сайту будуть використані тільки належним чином. 

Персональні дані та контактна інформація користувача сайту / клієнта («Користувач») не буде розголошена третім особи, за винятком випадків передбачених законодавством, або якщо Користувач дасть на це свою згоду (як зазначено далі).

Адміністрація інтернет-магазину зобов'язується не направляти небажані або незапитувані електронні листи (спам) Користувачам, за винятком важливих ділових або комунікаційних електронних листів, на які Користувач дав свій дозвіл. У випадку надання поздоровлень, інформації про діючі знижки.

Зареєстрований користувач може швидко і легко припинити отримання електронних листів від для цього достатньо просто натиснути активну фразу «Відмовитися від розсилки» в кінці одного з листів.

Конфіденційність

Адміністрація інтернет-магазину з повагою ставиться до особистої інформації усіх Користувачів нашого магазину. Будь-яка діяльність інтернет-магазину в мережі Інтернет здійснюється відповідно до чинного Європейського законодавства, а також до законодавства України. Справжні правила захисту персональних даних («Політика Безпеки») регулюють порядок розголошенню інформації, одержаної інтернет-магазином про Користувачів (як було зазначено раніше), що відвідують його. Адміністрація інтернет-магазину використовує зібрані персональні дані користувачів відповідно до Закону № 2297-VI «Про захист персональних даних».

Отримання та обробка персональних даних

Всі Користувачі можуть відвідувати інтернет-магазин, не розголошуючи при цьому будь-які персональні дані (під персональними даними розуміється будь-яка інформація, що має відношення до встановленої фізичної особи, зокрема, за допомогою звичайно використовуваних способів визначення або за допомогою однієї або декількох особливостей, властивих його / її особистості: фізичних, фізіологічних, психологічних, розумових, економічних, культурних чи соціальних, політичних). При цьому, ненадання Користувачем необхідної інформації, запитуваної у відповідних секціях введення інформації та в інших розділах сайту, може спричинити за собою неможливість надання інтернет-магазином Користувачам певних послуг і товарів. Якщо Користувач здійснює покупку за допомогою сайту або за телефоном, Користувач вступає в договірні відносини з адміністрацією інтернет-магазину. Користувач отримує запит на розголошення необхідних персональних даних в момент здійснення операції.

З метою виконання запитів користувачів, а також в інших цілях, зазначених нижче, інтернет-магазин може запитувати такі дані про Користувача: ім'я, прізвище, дату народження, стать, електронну та поштову адреси, номер телефону, номер мобільного телефону, вік та інші дані. Інтернет-магазин також реєструє дані про вдалу купівлю Користувача. У силу добровільної підписки на сайті або замовляючи товари в інтернет-магазині Користувач погоджується (дає свою згоду) на внесення його персональних даних в інформаційну систему, як вручну, так і автоматично, в повному обсязі і для цілей, зазначених нижче, відповідно до закону про захист персональних даних. Якщо Користувач не згоден на це, він має право не користуватися сайтом і не надавати адміністрації інтернет-магазину свої персональні дані.

Адміністрація інтернет-магазину має право використовувати розголошені дані протягом строку необхідного для виконання відповідної мети обробки персональних даних та обов'язкового архівування, згідно із застосовним законодавством, не завдаючи шкоди зобов'язанням інтернет-магазину, які виникають внаслідок спеціального регулювання. Надання дозволу на обробку персональних даних є добровільним, і Користувач має право відкликати такий дозвіл, направивши електронного листа на електронну адресу інтернет-магазину.

Права користувачів щодо обробки їх персональних даних закріплені в Акті про захист персональних даних і включають в себе, зокрема, право на оновлення або видалення персональних даних з інформаційної системи інтернет-магазину. А також право на отримання копії персональних даних, які є предметом обробки інтернет-магазином, а також право на звернення до органу з Захисту персональних даних України у разі підозри на неправомірне використання персональних даних.

Інші способи отримання інформації

Крім отримання даних через сайт, Користувачеві може бути запропоновано повідомити свої персональні дані в письмовому листуванні з адміністрацією інтернет-магазину, у телефонній бесіді з адміністрацією інтернет-магазину, в момент розміщення замовлення, розміщення запиту на надання послуги, в момент реєстрації придбаного товару для цілей гарантійного і пост гарантійного обслуговування, реєстрації участі в інтерактивному опитуванні або в якій-небудь бізнес пропозиції, в процесі обміну текстовими повідомленнями в режимі реального часу і так далі. У такому випадку Користувачеві окремо буде запропоновано дати згоду на обробку персональних даних адміністрацією інтернет-магазину, якщо такий дозвіл необхідно відповідно до законодавства.

Мета збору та обробки персональних даних

Адміністрація інтернет-магазину обробляє персональні дані в наступних цілях:

здійснення певних дій по виконанню операцій купівлі-продажу або виконання інших договорів між адміністрацією інтернет-магазину та Користувачем, включаючи контроль здійснення платежу і відвантаження замовлення Користувача;

надання відповідного сервісного обслуговування, включаючи обслуговування, що стосується діяльності інтернет-магазину, такі як гарантійне і постгарантійне обслуговування, запит думки користувачів про послуги і товари інтернет-магазину, надання можливості Користувачам отримати вигоду з спеціальних пропозицій і рекламних акцій, проведення опитувань про товар, виконання та обробка запитів користувачів з надання інформації про інтернет-магазин, його товарах і послугах, інформування Користувача про новинки інтернет-магазину, вдосконалення товарів і послуг магазину і проведення лотерей, конкурсів та інших рекламний акцій.


Безпека

Адміністрація інтернет-магазину має намір захищати і керувати персональними даними всіх користувачів своїх сайтів у відповідності із законодавством України Закону про захист персональних даних. Адміністрація інтернет-магазину зробила всі необхідні технічні, організаційні та персональні заходи згідно Українським законам, включаючи Акт про захист персональних даних, щодо обробки даних з метою забезпечення безпеки та захисту отриманих персональних даних користувачів від випадкового неправомірного знищення або випадкової втрати, неналежного звернення, несанкціонованого розголошення чи доступу, а також від інших неправомірних форм використання.

Право на отримання інформації, новинних розсилок, рекламних повідомлень та їх анулювання

Адміністрація інтернет-магазину позитивно ставиться до запитів користувачів з отримання інформації щодо політики конфіденційності інтернет-магазину, що відправляються на електронну адресу магазину. Користувачі, які не бажають отримувати рекламні повідомлення (або новинні розсилки) можуть скасувати їх підписку, направивши відповідний запит на дану електронну адресу: ovishopua@gmail.com